Què diuen els signants de la campanya (2)

Aquí pots llegir els comentaris que estan deixant al portal les persones que signen, a Sabadell. Un cop més, una veu col·lectiva que cal estendre perque respon a un sentiment de moltes persones, més enllà dels sols signants ja que els nostres mitjans per arribar a tothom són pocs, i què estan descontents amb la política actual. Aquesta crida plural convida a organitzar-se a mig termini per un debat cap a la transformació de la política en un veritable instrument horitzontal i ciutadà, que faci de les nostres ciutats i del nostre país un espai capdavanter i exemplar en justícia social i qualitat democràtica.

Animar a tothom a participar i dir la seva.
Feliu Madaula Canadell

Un pas important per millorar el sistema democràtic. Endavant!!!
Josep Oriol Garriga i Gusi

Perdoneu que no hagi signat abans.he tingut problemes informàtics. Em sembla una iniciativa magnífica.Re l’ensenyament, tant secundari i primari necessiten molts més recursos. Endavant!
Carme Lamarca Roca

Des de Barberà del Vallès us dono el meu suport. Cal que aquesta iniciativa s’estengui al reste de ciutats del voltant.
Xavier Lalaguna Ruiz

Donar suports als diferents grups de cultura i socials, a la proposta 44.
Cristina Penalva Padrós

El punt de partida cap a una democràcia més directa
Josep S. Vivancos

SOSTENIBILITAT I MEDI AMBIENT
Josep Segalés Mallón

Hi ha alguna candidatura que reculli TOTES aquestes propostes? si mes no, vigilem les que proposen i que siguin semblants.
Amador Ruiz Medina

NO, ja no me’ls crec. No me’n crec ni un. M’ha costat decidir-me a signar, perquè no he vist que MAI, MAI hagi servit de res. Deu ser que totes les iniciatives en què jo participo acaben maleïdes... Més valdria, però, que aquesta policia dels compromisos funcionés. Serà possible? Tant de bo!!! A veiam... Per mi que no quedi.
Antoni Dalmases Pardo

Em sembla una iniciativa encomiable, però crec que la gent té por d’ensorrar el propi partit. Prefereix amagar el cap sota l’ala. No s’adonen que entre tots ensorrem el país.
Hel·lena González Massana

Si això és l’inici del camí per donar veu a la ciutadania i foragitar la desacreditada classe política, endavant.
Clara Vilaseca Costa

Espero que es compli ...
Sergio

TENIU EL MEU RECOLSAMENT. S’HAN D’ACABAR LES PROMESES QUE NO VEUEN MAI LA LLUM. PER UNA POLITICA DE QUALITAT!!!
Bea Pérez Lizana

Em sembla adient aquesta proposta sobre el compliment del programa promés pels polítics
David

Jo tenia entès i això ho va dir el Sr. Bustos, que no més estaria a l’Alcaldia dues legislatures.
Perquè segueix

Aurora Moraga Arias

ESTAT DEL BENESTAR hi trobo a faltar: donar a conèixer l’acolliment d’infants desamparats, tant als polítics com als ciutadans, per aconseguir que es vagin buidant els centres d’acollida. Els infants tenen dret a una família i no poden esperar!
Isabel

espero que algun partit d’esquerra assumeixi aquesta proposta!
alba tallada cebrian

Es una iniciativa necessària, inteligent i moderna. Molta sort.
victor colomer

Hi trobo a faltar moltes coses. Entre d’altres, cap referéncia al barri de Gràcia: un barri degradat, abandonat, amb poquíssims serveis, brut, poc cuidat i terriblement lleig (les noves edificacions de pisos que últimament s’hi estan fent són infumables! Qui pot dissenyar coses tant lletges? Un altra tema preocupant és el del soroll: Sabadell és terriblemnet sorollosa. Com podem viure amb aquest soroll? Què hi fa l’Ajuntament? Doncs res! Deixar que els bròtols de les motos i els dels cotxes amb les finestres obertes i amb la música a tot volum ens trinxin les orelles i se la campin tan amples per tota la ciutat: una vergonya!
Àngels Folch i Borràs