Que diuen els signants de la campanya

Aquí pots llegir els comentaris que estan deixant al portal les persones que signen, a la secció de Barcelona. Tot plegat és interessant per comprendre com les persones estem farts de la política espectacle. Es com un clam col·lectiu que diu que l'expressió ciutadana i popular ja no pot passar només per anar a votar un cop cada quatre anys.

Per una transició cap a la democràcia. Ja seria hora, oi?
Xavi Moya i Ortiz

endevant amb aquest moviment!
cristina font viola

És una iniciativa assenyada i justa, endevant!!
Francesc Punsola Izard

Al menys que les coses que prometen les duguin a terme!
I prou ja de crear mala maror entre els partits, més que un govern sembla una guarderia! El partit que perd fa rebequeries. Estem en ple segle XXI i representa que els polítics són adults, i civilitzats, a veure si ho demostren!

Gerard Alís Raurich

Totalment d'acord i a veure si això agafa força i sereveix per alguna cosa. Quans més serem menys riuran!
Miquel Puig Tarradellas

Voldria veure més honradesa en alguns polítics, n'hi han que fan pena i vergonya
Teresa Comellas Ponsa

No estic d'acord amb els detalls pero si amb l'esperit d'aquesta iniciativa: Si no fan el que diuen que faran, que se'n vagin!
Toni Fernandez

Almenys anirem provant i veient formes de pressionar als polítics per tal que acompleixin les seves promeses electoral etc.
Lola Paniagua (Campanya Platja Llarga)

A mi, a la feina, sino compleixo. em fan fora, per què no a un representant del poble (alcalde, diputat, parlamentari...)?
Oriol Samaranch i Vallès

Estoy de muy de acuerdo con la campaña. Soy extranjero, y considero que debería aplicarse este sistema a nivel mundial. es una muy buena forma de que realmente el pueblo sea quien gobierna.
Alejandro

Anem cap a les llistes obertes!
Lau Molina

Els politics son uns corruptes per definicio, se'ls hi ha de posar limits i ma dura per que facin la feina per la qual, a mes, se'ls hi paga massa. Prou de estafar els ciutadans!!!
Raquel FernandezDiaz

El desencís amb els polítics es tan gran que estic completament a favor d'aquesta iniciativa: fins i tot votaré al partit que es comprometi!
Teresa Romañá Blay

Estic totalment d'acord amb la vostra iniciativa.
montserrat Campoy

Si cal ser de la circumscripció electoral de Barcelona, lògicament no hi puc participar.
Ja m'agradaria que es fes extensiu a tot el país.

Xavier Ruscalleda Nadal

Em sembla excel.lent aquesta iniciativa, ja va siguent hora d'implantar "l'accountability" o altrament dit, assumpció de responsabilitats.
maria mercè aguilar i margalef

És important tota iniciativa que vulgui reconvertir la democràcia en quelcom més que emetre un vot cada cert temps.
Josefina Fernández i Barrera

Molt bona iniciativa. Endavant!
Xavier de Pedro

Adhereixo i em complau aquesta resposta ciutadana i responsable. Hem de fer valer els nostres drets, perquè mirar cap un altra cantó no porta a res.
Gràcies per la iniciativa!!!

Raquel Debart

barcelona neta, politics a la basura
jordi

el meu vot pel partit que es comprometi
marta garcia velasco

sincerament fa una mica de por, la cosa. jo no voto per sistema mai. pero, ... com m'agradaria per fi, una alcaldia al servei de la ciudadania!
anna llucià pallach

justicia social prou de perpetuacions vitalicies al poder.
poder distribuit ja!!

carles arque casal

Important que els partits es comprometin a acomplir el seu programa. Després votem a algú que es comprometi a ser responsable, o a cap dels partits. Però, votant o no votant, aconseguim uns polítics i una societat més responsable.
Cesar AGUADO LOZANO

és urgent promoure formes més participatives de democràcia, i de control polític. el ciutadà genèric cada cop és més lluny dels models previstos i/o promoguts des de dalt, alhora que les problemàtiques de la societat augmenten i s'agreugen... hem d'obrir les portes a noves possibilitats.
Guillem Romeu i Fortuny