Respolis Informa

Polítics: Compliu o marxeu!
Eleccions municipals del 27 de maig de 2007
Iniciativa ciutadana per la responsabilitat política (Respolis)

Aquest comunicat està adreçat especialment a les persones compromeses a votar una de les candidatures que hagin assumit els compromisos de Respolis-Sabadell.

Les candidatures que, a 24 de maig de 2007, han signat el Document de Compromís són:

ES - Entesa per Sabadell
IR – Partit Republicà d'Esquerra.
PC-PS - Ciutadans – partido de la ciudadanía
RC - Partit Republicà Català


Podeu veure aquests Documents de Compromís signats i digitalitzats al web de la iniciativa. Els originals es dipositaran a l'Arxiu d'Històric de Sabadell.

La posició de les altres forces polítiques és :

El PSC – Partit dels Socialistes de Catalunya a Sabadell, a més de declinar la invitació de Respolis – Sabadell a participar en el Debat del passat dia 21 de maig, ens ha fet saber que no està disposat a signar el Document de Compromís.

ERC – Esquerra Republicana de Catalunya i PCPS – Plataforma Ciutadana de Sabadell, van assistir al Debat, estaven d'acord amb propostes i altres amb matisos, però no han signat el Document de Compromís, tot i que encoratjaven a aquest tipus d'iniciatives i al diàleg continuat amb la ciutadania.

ICV/EUiA – Iniciativa per Catalunya Verds/Esquerra Unida i Alternativa, van excusar la seva assistència al Debat, van manifestar interès per la iniciativa, però tampoc han signat el Document de Compromís.

CiU - Convergència i Unió i PP – Partit Popular van ser convidats al debat, com les altres formacions polítiques que es presenten a aquestes Eleccions municipals, però no es van presentar ni es van excusar.

EI – Escons Insubmisos van fer arribar un comunicat, abans del debat, excusant la seva assistència per no disposar de programa electoral i no estar disposats a ocupar un escó, en cas d'obtenir-lo.

Finalment el IR- Partit Republicà d'Esquerra va excusar la seva assistència, tot i estar d'acord amb la majoria de propostes i fer arribar el Document de Compromís signat més tard.

Gràcies per participar i a seguir amb la responsabilitat política.

Respolis Sabadell
http://sbd.respolis.cat