Signa per una democràcia sense mentides

Benvolguda, benvolgut,

De cara a les ELECCIONS MUNICIPALS DEL PROPER 27 DE MAIG, la xarxa de persones que constitueix RESPOLIS, ha presentat a Barcelona i a Sabadell, dues iniciatives per exigir als candidats de QUALSEVOL formació política, a canvi dels nostres vots, si guanyen les eleccions, que COMPLEIXIN LES SEVES PROMESES ELECTORALS.

DEMANEM LA REVOCACIÓ automàtica a les dues ciutats, és a dir, que si al cap de 2 anys el govern municipal no ha complert la majoria dels seus compromisos, dimiteixi. (veure : http://cat.revoc.respolis.cat )

A BARCELONA, demanem a més a més que aquesta dimissió comporti la convocatòria d'eleccions pel periode de 2 anys restant de la legislatura.

A SABADELL, demanem als candidats d'incloure, entre les promeses del seu programa electoral, una llista de propostes sorgides d'una consulta ciutadana (totalment o parcial, i tot puntuant el valor de cada proposta per poder comptar després si han complert o no) (veure : http://sbd.respolis.cat )

SI ALGUN PARTIT DECLARA FORMALMENT ACCEPTAR aquestes condicions (és possible que alguns hi estiguin temptats si els que signem som molts) VOTA'L EN CONSEQÜÈNCIA EL PROPER 27 DE MAIG.

POTS SIGNAR:

* Per SMS = 659 328 465
(dona nom, ciutat i telèfon)

* Al portal web:
Barcelona
http://bcn.respolis.cat
Sabadell
http://sbd.respolis.cat

* Per correu-e (dona nom, ciutat i telèfon)
Barcelona respolis@gmail.com
Sabadell respolis.sbd@gmail.com

PARTICIPA A LA CONSTRUCCIÓ D'UNA POLÍTICA SENSE MENTIDES, I PER LA JUSTÍCIA
SOCIAL!.
FES CÓRRER LA VEU!